Argeș: Curier trimis în judecată după ce a furat banii încasați pe coletele livrate

de | 06.02.2024 15:17 | Județean, Eveniment

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

În acest caz este vizat un bărbat de 25 de ani, din Budeasa. El va fi trimis în judecată, după ce a furat banii încasați pe coletele distribuite clienților.

Potrivit IPJ Argeș, prejudiciul cauzat firmei la care lucra este de aproximativ 21.000 de lei.

Din cercetări s-a stabilit că, în două zile distincte din luna mai a anului 2022, un bărbat de 25 de ani, din Budeasa, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, și-ar fi însușit suma de aproximativ 21.000 de lei, provenită din încasări, ca urmare a livrării coletelor către clienți, deși avea obligația să predea aceste sume societății unde lucra.”, transmite IPJ Argeș

În prezent, oamenii legii au finalizat cercetările, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv  Hotnews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Un șofer de 18 ani a scăpat miraculos cu viață după ce a zburat din mașină

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Budeasa

Ultimele articole