(VIDEO) Un șofer de 18 ani a scăpat miraculos cu viață după ce a zburat din mașină

de | 06.02.2024 14:33 | Național, Eveniment

Un tânăr de 18 ani, din Vaslui, se poate considera norocos după ce a scăpat cu viața în urma unui accident grav în care a fost implicat.

Evenimentul a avut loc ieri, 5 februarie, pe Drumul European (DE) 585.  Tânărul se deplasa din direcția Vaslui către Bârlad, iar la un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, unde s-a răsturnat de mai multe ori cu maşina şi a zburat la propriu prin parbriz.

La fața locului au intervenit echipaje medicale, pompierii, dar și polițiștii.

În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui au stabilit că, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un tânăr de 18 ani din comuna Banca, județul Vaslui, care se deplasa din direcția Vaslui către Bârlad, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat”, au transmis reprezentanții IJP Vaslui.

Imaginile video de la fața locului sunt de-a dreptul șocante și par desprinse dintr-un film de acțiune.

În ciuda faptului că a zburat prin parbriz, la o viteză foarte mare, șoferul de 18 ani a scăpat ca prin minune doar cu câteva zgârieturi.

Potrivit vremeanouă.ro, tânărul a fost dus la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest de poliţişti, iar rezultatul a ieşit negativ.

 Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul înregistrat fiind negativ. Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier și dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au mai transmis reprezentanții IJP Vaslui.

Video: Vaslui TV.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean de 34 de ani, urmărit internațional, adus în țară din Germania

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Germania | Vaslui

Ultimele articole