Argeș: Dat în vileag printr-un apel la 112, după ce a furat lemne

de | 09.01.2023 23:01 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Un bărbat din județul Argeș care a tăiat și a furat lemne în zona unui teren din afara fondului forestier national, a fost dat în vileag printr-un apel la 112.

Incidentul a avut loc duminică, 8 ianuarie, la limita dintre municipiul Pitești, orașul Ștefănești și localitatea Călinești.

Omul a fost prins de polițiști în timp ce transporta cu un atelaj material lemnos, fără să aibă documente care să justifice proveniența legală sau documente de însoțire a materialului lemnos.

În zonă a ajuns și un specialist silvic, iar cu ajutorul acestuia s-a constatat că bărbatul transporta 0,2 mc de diverse esențe.

Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei, iar lemnele au fost predate Ocolului Silvic Topoloveni.

Tânăr prins cu tractorul plin de lemne în Vedea

Un alt bărbat a fost prins cu o cantitate mult mai mare de lemne în Vedea. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, transporta cu tractorul 1,3 mc material lemnos din specia ulm, fără a deține documentele necesare prin care să justifice provenineța legală sau documente de însoțire a lemnului.

Și acesta s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei, iar lemnele au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Pitești.

Foto descriptiv Monitorul de Vrancea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident în Mioveni! Mașina a sunat singură la 112

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: