Argeș: Hoți de cai, prinși de polițiști

de | 28.08.2022 17:43 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Patru bărbați sunt cercetați într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, după ce au sustras mai mulți cai din localități argeșene.

Trei dintre cei cercetați, toți din comuna Mălureni, se află în arest preventiv, iar cel de-al patrulea, care ar fi fost martor la grozăviile celor 3, un bărbat comuna Crângurile, județul Dâmbovița, este cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Golești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în noaptea de 23 spre 24 iunie, respectivii au furat de pe un teren situat la limita dintre comunele Aninoasa și Domnești, doi cai, unul de 6 ani, iar altul de aproximativ 1 an. Hoții nu s-ar oprit aici, iar în noaptea de 25 spre 26 iunie, au mai furat încă doi cai, lăsați la păscut pe izlazul din comuna Bălilești.

Dosarul în care cei patru sunt judecați a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu trimitere în judecată.

Foto Agrointeligența

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: