Filarmonica Pitești primește bani de la Ministerul Dezvoltării

de | 28.08.2022 19:00 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Filarmonica Pitești va primi bani de la Ministerul Dezvoltării pentru investiții și funcționare. Insituția, care se află în subordinea Primăriei Municipiului Pitești va beneficia de suma de 2.295,70 mii de lei.

Decizia a fost luată în cadrul ședințet de Guvern care a avut loc pe 26 august, banii provenind din bugetul național, iar propunerea venind din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

În total, Executivul a alocat 269.799.030 lei – reprezentând 2% din impozitul pe venit încasat până la data de 31 iulie 2022 – pentru finanțarea instituțiilor publice de spectacole din subordinea unităților administrativ teritoriale solicitante, respectiv 65 de teatre, opere și filarmonici din 32 de județe”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Distincție importantă acordată managerului Teatrului Alexandru Davila

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești | Ministerul Dezvoltării | Pitești

Ultimele articole