anchetaonline.ro

Și pensionarii pot fi teribiliști! Au forțat trecerea peste calea ferată

de | 28.08.2022 14:27 | Știri, Costești, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Sute de sancțiuni au fost date, în acest weekend, de polițiștii rutieri argeșeni, în urma abaterilor constatate. 379 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în valoare totală de peste 85.000 de lei. De asemenea, au fost reținute 12 permise de conducere și 12 certificate de înmatriculare.

Printre cei care nu au respectat legea, se numără și doi șoferi care, sâmbătă, pe DN 65A, pe str. Telești din orașul Costești, la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu semibariere nu au respectat semnalele acustice și luminoase ale semaforului, care indica apropierea trenului.

Este vorba despre doi pensionari, un bărbat de 66 de ani din localitatea Albota și altul de 71 de ani, din Pitești.

Cei doi au fost surprinși de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, care le-au dat câte o amendă de 1.305 lei fiecare. De asemenea, s-au ales cu permisele suspendate pentru 120 de zile.

Foto descriptiv G4media.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bărbatul care a intrat cu mașina într-un cap de pod era beat și nu avea permis de conducere!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota