ARGEȘ: Hoți de lemne prinși în fapt!

de | 21.09.2022 18:13 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Doi bărbați din județul Argeș au fost prinși de oamenii legii, marți, 20 septembrie, în timp ce transportau ilegal material lemnos.

Primul dintre aceștia, un bărbat de 38 de ani, din Merișani, a fost depistat de către polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti, în timp ce transporta o autoutilitară lemnele.

Întrebat de polițiști dacă are documente justificative pentru materialul lemnos, argeșeanul a prezentat documente doar pentru trei specii, respectiv cantitatățile de 0,50 mc resturi de esență molid, 0,89 mc lemn foc de esență molid și 0,02 mc esență plop.

La fața locului a ajuns și un specialist silvic, care a constatat că bărbatul transporta mai mult lemn de foc de esență plop decât prevedeau actele, și anume 3,58 mc.

În urma faptei sale, șoferul a fost amendat cu 2.000 de lei, iar cantitatea de lemne nejustificate cu documente, a fost confiscată și predată reprezentanților ocolului silvic.

Un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Davidești, a fost prins în Mioveni, în timp ce transporta material lemnos fără a deține documente care să ateste proveniența legală a acestuia.

În mijlocul de transport se aflau cantitățile de de 0,3 mc lemn specia fag, 0,3 mc lemn stejar.

Și acesta s-a ales cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, iar cantitatea de lemn a fost confiscată și predată reprezentanților Ocolului Silvic Mihăești.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Șoferii din Argeș- luați la puricat de polițiști!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole