anchetaonline.ro

ARGEȘ: În timp ce făcea drifturi, un șofer de 19 ani a lovit cu mașina un alt tânăr

de | 05.12.2022 14:08 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Un tânăr de 18 ani a ajuns, noaptea trecută, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, fiind victima unui accident rutier.

Polițiștii din orașul Costești au fost sesizați de către reprezentanții unității medicale cu privire la incident, după ce tânărul a fost adus la spital, fiind rănit la un picior.

În urma verificărilor, s-a stabilit că noaptea trecută, în jurul orei 02:00, într-o parcare din localitatea Suseni, un tânăr de 19 ani, l-ar fi accidentat pe băiatul de 18 ani, din Rociu, în timp ce făcea drifturi cu mașina. Victima a fost accidentată grav, fiind călcată cu roata autoturismului pe gamba piciorului drept.

Mai mult, după ispravă, tânărul de 19 ani a fugit de la locul accidentului. El a fost identificat, ulterior, de către polițiști.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul Adrian Bălășoiu ar fi profitat de doi minori, în vârstă de 15 și 17 ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: