ARGEȘ: Incendiu violent într-o gospodărie

de | 29.03.2023 14:10 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

ARGEȘ: Incendiu violent într-o gospodărie

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, într-o gospodărie din localitatea Tigveni, satul Blaj.

Potrivit pompierilor, un fânar arde pe o suprafață de aproximativ 50 mp. La fața locului se află salvatorii de la Punctul de Lucru Tigveni și Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

incendiu pompieri fanar 2 - ARGEȘ: Incendiu violent într-o gospodărie

Foto ISU Argeș

Incendiul este violent, astfel s-au suplimentat forțele de intervenție cu o autospecială de stingere de la Detașamentul Curtea de Argeș.

Două persoane au suferit atac de panică, fiind monitorizate de paramedicii SMURD. Este vorba de o femeie de 62 de ani și un bărbat, în vârstă de 67 de ani.

Incendiu la o casă din localitatea Râca

La aproximativ o oră distanță, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină la un alt incendiu izbucnit la o casă bătrânească din localitatea Râca.

Salvatorii intervin cu trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Secția Costești și Punctul de Lucru Izvoru.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Un copil din Mioveni a ajuns la spital după ce și-a amputat două degete

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole