PNL Argeș lansează, în 2024, platforma Pitești Tech City: ”Argeșenii merită un salt de bunăstare”

de | 11.12.2023 09:52 | Județean, Politic

În 2024, lucrurile se schimbă în Pitești, în Argeș. Liberalii argeșeni anunță că va lansa platforma Pitești Tech City. ”Este restartul economic de care județul Argeș are nevoie. Argeșenii merită un salt de bunăstare”, arată cei de la PNL Argeș.
Platforma Pitești Tech City replică modelul de succes „Cluj Innovation City 2012” și îl adaptează la nevoile Argeșului. ”Ce a făcut acest model pentru Cluj? La 10 ani de la implementare, Cluj Innovation City, cu o administrație liberală capabilă, a generat ca 20 de mii de angajați clujeni în IT să aibă salariul mediu mai mare cu 10% decât cei din București. Mai mult, Piteștiul ar putea obține, la fel ca și Clujul, peste 10 mii de locuri de muncă suplimentare, în domenii cu salarii superioare celor din București! Sunt cifre clare. Sunt rezultate palpabile”, arată cei de la PNL Argeș în informarea transmisă.

PNL dorește să ofere populației din Argeș același salt de bunăstare pe care l-a realizat populația Clujului! Pitești, reședința județului și cel mai mare oraș din Argeș, trebuie să fie noua casă a acestui proiect. ”PNL se va implica cu toate forțele! Va mijloci atragerea de finanțări și investitori pentru completarea ecosistemului de afaceri în jurul conceptului Pitești Tech City. Va lansa conferințe și oferte educaționale, va facilita mese rotunde și evenimente, precum și training-uri pentru a accelera saltul întregii zone. Prin acest proiect, vom schimba complet economia întregului Argeș. Așa cum am făcut la Cluj”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Judecătoria Câmpulung. ”Lucrarea va fi gata mai repede de termenul estimat”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș

Ultimele articole