La Judecătoria Câmpulung. ”Lucrarea va fi gata mai repede de termenul estimat”

de | 10.12.2023 13:51 | Câmpulung Muscel, Politic

Senatorul Alina Gorghiu, preşedintele PNL Argeş şi ministru al Justiţiei, a participat astăzi împreună cu Norris Măgeanu, președintele PNL Câmpulung și candidatul pentru primăria Câmpulung o conferință de presă în care a abordat o serie de subiecte, atât de interes local, cum ar fi noul tren care circulă pe ruta București – Câmpulung, investiția pentru lucrările de înlocuire a tâmplăriei exterioare la Judecătoria Câmpulung, dar și altele de interes național, cum ar fi reorganizarea Ministerului Justiției și a instituțiilor subordonate.

Sursă foto: screenshot

Astfel, privind procesul amplu de reorganizare, reducerea numărului de posturi de conducere prin reorganizare va fi de 105 posturi de conducere pe tot ordonatorul principal de credite, potrivit celor precizate în cadrul conferinței. La Ministerul Justiției sunt 434 de angajați, dar la nivelul întregului sistem sunt 19.935 de persoane angajate. Dintre aceștia, circa 16.000 lucrează la ANP. În final, la nivelul Ministerului, cu tot cu subordonate, vor exista 1.366 de funcții de conducere, mai puțin cu circa 220 de posturi, prin această reorganizare.

Construită în vremea Regelui Carol I

Totodată, un alt subiect abordat de ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a fost cel legat de lucrările de înlocuire a tâmplăriei exterioare la Judecătoria Câmpulung. Referitor la acestea ministrul Justiției și-a manifestat speranța ca la 20 decembrie lucrările vor fi gata.

”Acasă, la Argeș. Am vizitat Judecătoria Câmpulung.

Construită în vremea Regelui Carol I, reprezintă imaginea emblematică a unei curți de justiție dintr-o țară democratică. Cu un stil arhitectonic neoclasic, reflectă exact ceea ce ne dorim de la actul de justiție: rațiune și echilibru.

Ministerul a alocat fonduri pentru lucrări de înlocuire a tâmplăriei exterioare.

Vechea tâmplărie, făcută din lemn și care data de peste 100 de ani, prezenta degradări severe.

Mulțumiri echipei implicate pentru eforturile lor, lucrarea va fi gata mai repede de termenul estimat. Sfârșitul anului va fi totul schimbat!

Vom continua să investim într-un sistem judiciar eficient și modern”, a transmis Alina Gorghiu.

Sursă foto: screenshot

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: ”De astăzi, pe ruta București – Câmpulung, circulă un nou tren”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu

Ultimele articole