Argeș: Un minor de 17 ani a fost reținut, după ce a agresat un consătean!

de | 11.04.2024 17:33 | Eveniment, Știri

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au continuat, în cursul zilei de ieri, 10 aprilie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, și au reținut un minor de 17 ani.

Tânărular fi agresat un consătean, lovindu-l cu pumnul în zona feței, în ziua de 15 martie, în jurul orei 15:00.

Victima a făcut plângere prealabilă și a prezentat un certificat medico-legal referitor la evaluarea leziunilor suferite.

După administrarea probatoriului, în cursul zilei de ieri, minorul de 17 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

foto descriptiv stireasucevei.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Argeș: Bărbat reținut după ce a spart geamul unei mașini și a tâhărit o tânără de 24 de ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Pitești

Ultimele articole