(VIDEO) Tonghioiu Ștefan a ocupat primul loc în cadrul etapei finale a Campionatului de Tenis de Masă al M.A.I.

de | 11.04.2024 16:32 | Știri

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a transmis, pe Facebook, un mesaj de felicitări colegului Tonghioiu Ștefan, care a reușit că ocupe primul loc în cadrul etapei finale a Campionatului de Tenis de Masă al M.A.I..
Un nou succes al colegului nostru Tonghioiu Ștefan, care a ocupat prima poziție, la categoria bărbați- 35 de ani, în cadrul etapei finale a Campionatului de Tenis de Masă al M.A.I.
Competiția susținută de Centrul Cultural al MAI a adus participarea a peste 120 de concurenți din cadrul tuturor structurilor ministerului.
Etapa finală a avut loc la sala de sport ,,Gheorghe Bogza” din municipiul Bistrița și s-a desfășura pe parcursul a 3 zile, fiind împărțită, la bărbați, pe 3 categorii de vârstă, iar la femei pe o singură categorie.
Felicitări Ștefan, pentru reușită!👏
Ești cel mai bun!💪
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
https://anchetaonline.ro/video-arges-barbat-retinut-dupa-spart-geamul-unei-masini-taharit-tanara-34-154106/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bistrița