(VIDEO) Argeș: Bărbat reținut după ce a spart geamul unei mașini și a tâhărit o tânără de 24 de ani!

de | 11.04.2024 16:22 | Știri, Eveniment

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat, în cursul zilei de ieri, 10 aprilie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tâlhărie, și au reținut un bărbat de 26 de ani.

Tânărul ar fi distrus un geam al autoturismului unei femei de 24 de ani si ar fi deposedat-o pe aceasta, prin acte de violență, de telefonul mobil.

Acesta a fost condus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere emis în cauză.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propuneri de luare a unei măsuri preventive.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole