anchetaonline.ro

Argeș. Permise retrase și sute de amenzi date în ultimele 24 de ore!

de | 30.04.2023 15:30 | Știri, Eveniment, Județean

Poliţiştii argeşeni au organizat și efectuat, în ultimele 24 de ore, un număr de 14 acțiuni, la nivel județean, pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

În cursul zilei de sâmbătă, 29 aprilie, peste 300 de polițiști au acţionat, pentru a asigura ordinea și siguranța publică dar şi pentru  prevenirea oricăror evenimente antisociale sau accidentelor de circulaţie.

Oamenii legii au intervenit în cazul a 79 de solicitări ale cetăţenilor. De precizat că 73 dintre acestea au fost sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

amenzi șoferi

Foto:evz.ro

Pe tot parcrsul zilei de ieri, au fost sesizate 22 de fapte de natură penală, 10 dintre acestea fiind infracţiuni contra persoanei.

Poliţiştii au aplicat totodată şi 346 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 61.615 de lei.

De asemenea au fost reținute 10 permise de conducere şi au fost retrase 18 certificate de înmatriculare.

Polițiștii de prevenire au intensificat activitățile informativ-preventive, atât împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog, cât și cu alte structuri ale Ministerul Afacerilor Interne, informează IPJ Argeș

Foto: IPJ Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș