(Video) În duba răsturnată pe A1 se afla o formație! Trei persoane au fost rănite, una se află în stare gravă

de | 30.04.2023 07:20 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Grav accident rutier petrecut în această dimineață pe Autostrada A1 București – Pitești, sensul către capitală.

Formația de muzică Atelier se întorcea în București după un eveniment avut în provincie. Una dintre dube transporta echipamentul tehnic, cealaltă opt persoane, artiștii.

WhatsApp Image 2023 04 30 at 07.21.05 - (Video) În duba răsturnată pe A1 se afla o formație! Trei persoane au fost rănite, una se află în stare gravă

Șoferul mașinii cu artiști a tras brusc de volan în momentul în care un pieton i-a apărut în față pe autostradă și a încercat să-l evite. Mașina s-a răsturnat.

Sunt trei victime, una dintre ele grav, cu ruptură de bazin. Ranitii au fost preluați de ambulanțe și dusi la spital.

accident pe A1

Din cauza accidentului traficul pe A1 se desfășoară cu dificultate pentru că duba este răsturnată și ocupă prima bandă și banda de refugiu, deci se circulă doar pe banda a doua către capitală.

Acolo a ajuns acum o mașină de tractări care să ridice duba și să deblocheze traficul. Polițiștii de la autostrăzi au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

WhatsApp Image 2023 04 30 at 07.21.11 1 - (Video) În duba răsturnată pe A1 se afla o formație! Trei persoane au fost rănite, una se află în stare gravă

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1

Ultimele articole