ARGEȘ. Polițiști amenințați cu moartea de un bărbat de 54 de ani

de | 24.01.2024 11:28 | Județean, Eveniment, Importante

Incident șocant petrecut în municipiul Pitești, acolo unde un argeșean i-a amenințat cu moartea pe oamenii legii.

112 pompierii smurd - ARGEȘ. Polițiști amenințați cu moartea de un bărbat de 54 de ani

Bărbatul a sunat de mai multe ori la numărul unic de urgență 112 și le spunea operatorillor că va ucide mai mulți polițiști.

Pentru a nu mai ține linia de urgență ocupată, un echipaj de poliție s-a deplasat la locuința argeșeanului dar oamenii legii au fost și acolo amenințați cu moartea, acesta încercând chiar să-i lovească.

Ce l-a împins pe bărbat să facă acest gest? Bărbatul a fost amendat de polițiști după ce a fost prins lovindu-și fosta concubină. Se pare că aceasta a vrut să-l părăsească din cauza certurilor avute, a plecat la autogara din Pitești însă a fost urmărită de bărbat. Acesta a început să o lvesscă fiind oprit de oamenii legii care l-au amendat. Ajuns acasă a început să dea zeci de telefoane la 112 amenințând cu moartea.

judecata e1675758776598 - ARGEȘ. Polițiști amenințați cu moartea de un bărbat de 54 de ani

După acest incident bărbatul,de 54 de ani, a fost trimis în judecată pentru ultraj, ulterior fiind condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare. Totodată acesta trebuie să efectueze și 40 de zile de muncă neremunerată în cadrul unei instituții din municipiul Pitești.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O noua avertizare meteo! Ploi, ninsori și polei în toată țara

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole