ARGEȘ. Premierea câștigătorilor Turneului internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități

de | 11.08.2023 15:50 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

  • Au fost premiați câștigătorii Turneului internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități

CJ ARGES - Turneul international de tenis destinat persoanelor cu dizabilitati (3)
Turneul internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități, BRD – Kaufland Argeș Open Wheelchair Tennis, ediția a VI-a, s-a încheiat vineri cu premierea câștigătorilor. Acesta s-a desfășurat la baza sportivă Star din comuna Bascov.
Un număr de 30 de sportivi din Europa, Mexic, Columbia, Africa de Sud și Maroc au luptat timp de patru zile pe teren pentru premiile oferite în competiție.
Consiliul Județean Argeş, partener și susținător al evenimentului, a fost reprezentat de vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, care a felicitat participanții, organizatorii și, nu în ultimul rând, pe cei care au sprijinit financiar și logistic acest eveniment sportiv.
CJ ARGES - Turneul international de tenis destinat persoanelor cu dizabilitati (4)
Este o tradiție pentru județul Argeș să găzduiască turneul destinat sportivilor în scaun cu rotile. Consiliul Județean Argeș s-a implicat în organizare încă de la prima ediție și am observat evoluția în fiecare an, atât prin numărul participanților cât și prin valoarea competițională.
Este de datoria noastră să sprijinim sportul în general, de performanță și cel practicat de persoanele cu dizabilități. Sprijinim, iată, și această latură socială a evenimentului.
Parteneriatul nostru cu organizatorii este permanent, deoarece consider că participanții la acest turneu oferă prin puterea exemplului o lecție pentru toți cei care vor să facă performanță într-un sport. Domnul Flavian Crăciun și-a propus ca, de anul viitor, turneul să ajungă la un alt nivel și mă bucur că interesul pentru această competiție crește. Îi urez succes și să ne revedem sănătoși și anul viitor!”, a transmis Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.
De asemenea la eveniment, Flavian Crăciun, președintele Asociației Primii Pași spre Performanță, a primit în semn de apreciere, din partea Consiliului Județean Argeș o Diplomă de Excelență.
Reprezentanții CJ Argeș subliniază faptul că în România au loc doar două astfel de turnee, în județul Argeș și în București.
Foto: CJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor pe drumurile din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș