Apar noi benzi de circulaţie pe drumurile din toată Europa. Cine va putea circula pe ele

de | 11.08.2023 16:32 | Știri, Lifestyle, Național

În toată Europa vor apărea, în curând, benzi de circulație vopsite în culori diferite. Noile benzi de circulație vor fi delimitate cu linii roz și verzi.

Aceste culori au fost alese pentru că sunt vibrante și ies ușor în evidență astfel încât să nu fie confundate cu benzile de circulație clasice, potrivit observatornews.ro.

Benzile vor fi amenajate la marginea drumurilor europene și sunt destinate celor care aleg transportul verde, mai exact, bicicletă, role, patine cu rotile, iar în unele cazuri micro-maşini.De asemenea, acolo unde va permite spațiul vor fi amenajate asemenea benzi și pentru cei care aleargă.

Desigur, această prevedere poate fi aplicată doar drumurilor cu trafic ușor sau tronsoane cu lățime suficientă, astfel încât îngustarea unei benzi de circulație să nu creeze mai multe probleme decât cele pe care încearcă să le rezolve.

Aşadar, noi benzi de circulaţie, vopsite în culori diferite, vom vedea în toată Europa.

sursă foto ziare.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor pe drumurile din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Europa