Alina Gorghiu: ”Noi nu vom fi niciodată la originea unei crize politice”

de | 11.08.2023 16:55 | Știri, Județean, Național, Politic

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a declarat, astăzi la Arad, referitor la o posibilă ieșire a PNL de la guvernare că liberalii nu vor fi niciodată la originea unei crize politice. Totodată, aceasta a mai precizat că România are nevoie de stabilitate pentru a atinge obiectivele şi reformele din PNRR, atragerea fondurilor europene şi aderarea României la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE).

”România are nevoie de stabilitate pentru atingerea obiectivelor care ţin de reformele angajate prin PNRR, care ţin de atragerea fondurilor europene, şi aderarea OCDE, un proiect de ţară important la care toţi suntem aliniaţi. Există voinţă pentru a atinge obiectivele de reformă asumate”, a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Arad, potrivit news.ro.

Totodată, aceasta a mai adăugat că ”PNL a arătat responsabilitate în toţi aceşti ani cât a fost la guvernare, am asigurat o stabilitate a guvernării în ultimi şi au fost perioade mult mai dificile decât cea prin care trecem acum”.

În ceea ce privește o posibilă ieșire a liberalilor de la guvernare, Alina Gorghiu a explicat, potrivit sursei citate: ”Capitalul politic al PNL înseamnă maturitate şi responsabilitate, noi nu vom fi niciodată la originea unei crize politice. Cataloghez ca neinspirate puţinele declaraţiile pe tema ieşirii de la guvernare. Respingem acest lucru şi mulţi liberali resping declaraţiile unora cu privire la ieşirea de la guvernare şi generarea unei crize politice”.

Foto descriptiv. Sursă foto: PNL.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț: ”La Primăria Pitești, majoritatea primarului PSD urmează să voteze înființarea a 15 posturi”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu