anchetaonline.ro

ARGEȘ: Proiectil din Al Doilea Război Mondial – găsit de un bărbat

de | 01.12.2022 20:24 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

A fost panică, astăzi, în localitatea Dragoslavele, din județul Argeș, după ce un bărbat a găsit un proiectil.

În jurul orei 17:00, echipajul pirotehnic al ISU Argeș a ajuns în zona respectivă pentru identificarea și ridicarea acestuia.

Potrivit pompierilor, a fost vorba de un proiectil de calibrul 76 de mm, trecut prin gură de foc, cu proveniență din Al Doilea Război Mondial.

proiectil 2 - ARGEȘ: Proiectil din Al Doilea Război Mondial - găsit de un bărbat

Foto ISU Argeș

În acest context, reprezentanții ISU Argeș avertizează că muniția neexplodată este extrem de periculoasă. În cazul în care cetățenii găsesc obiecte metalice care seamănă cu proiectile, grenade, bombe, cartușe, sau altele asemănătoare, sunt sfătuiți să țină cont de câteva recomandări.

⛔ Nu atingeți aceste elemente;
⛔ Nu le loviți sau mişcați  din locul în care au fost găsite;
⛔ Nu încercați să le demontați componentele muniţiei sau să le depozitați în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi;
🔈 Apelați numărul unic de urgenţă 112 pentru ca echipajele specializate să intervenă în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

News! Judecătorul Gabriel Apostol a murit în drum spre Spitalul Floreasca

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: