anchetaonline.ro

Magia sărbătorilor de iarnă a cuprins orașul Mioveni!

de | 01.12.2022 21:02 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

Încheiem Ziua Națională, o zi încărcată de sentimente de mândrie și patriotism, cu o explozie de lumină și culoare, odată cu aprinderea Bradului de Crăciun și a Iluminatului de Sărbători din orașul Mioveni.
orașului Mioveni
Zeci de figurine 3D, ghirlande, țurțuri și perdele de lumini, kilometri de leduri multicolore, un brad artificial de 15 metri, decorat cu mii de luminițe, în vârful căruia tronează un înger, o cupolă înstelată deasupra Centrului Civic, toate acestea proiectează imaginea feerică a poveștii de Crăciun de la Mioveni.
orașului Mioveni
Pentru următoarele 30 de zile centrul orașului Mioveni va fi destinația perfectă, unde vizitatorii, și cei mici și cei mari, se vor putea bucura de sărbătorile de iarnă într-o atmosferă absolut magică.
orașului Mioveni
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni