anchetaonline.ro

Fiul omului de afaceri Bobi Marinescu – câștigător Mister Boboc la „Brătianu”

de | 01.12.2022 21:30 | Lifestyle, Pitești, Știri

Vineri seara a fost superpetrecere şi megaspectacol la Restaurantul Magic, acolo unde, după o pauză de trei ani, elevii Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” au avut Balul Bobocilor. Pentru că din 2019 nu mai fusese organizat un astfel de eveniment, din cauza pandemiei, cererea de bilete a fost mai mare ca niciodată, aproape 700 de elevi ai celui mai prestigios liceu din Piteşti fiind prezenţi la balul din acest an.

Întreg programul a fost pus la punct şi atent monitorizat de către tinerii liceeni, toate numerele din spectacol – fie că au fost momente de muzică pop, clasică sau populară, fie numere de dans – fiind susţinute de către elevii colegiului, care, sub coordonarea profesorilor organizatori Ruxandra Corodi, Mădălina Delayat şi Codruţa Mihail, au fost scenarişti, regizori şi artişti ai unui bal al bobocilor de neuitat.

miss si mister boboc bratianu

Miss Boboc – o fată de nota 10 pe linie

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost desemnarea titlurilor de Miss şi Mister Boboc, care la ediţia din acest an au fost adjudecate de – coincidenţă de nume! – Luana Marinescu şi Călin Marinescu.

Luana Marinescu este nu numai o tânără frumoasă, ci şi o elevă eminentă, ea intrând la „Brătianu” cu media 10 şi fiind admisă la o clasă cu profil mate-info intensiv.

Cât priveşte titlul de Mister Boboc, câştigătorul este nimeni altul decât fiul omului de afaceri Victor Marinescu, managerul uneia dintre cele mai mari companii de construcţii din judeţ, Star Trading Impex. Călin Marinescu a impresionat atât juriul, cât şi publicul cu un spectaculos număr de baschet pe ritmuri de hip hop, el fiind de altfel cel mai tânăr jucător din echipa de baschet a liceului.

Seara a culminat cu un concert susţinut de una dintre cele mai îndrăgite vedete ale momentului, cântăreaţa, prezentatoarea TV şi actriţa Theo Rose.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

UNTOLD 2023: Imagine Dragons vine în România!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” | Star Trading | Victor Marinescu