anchetaonline.ro

News! Judecătorul Gabriel Apostol a murit în drum spre Spitalul Floreasca

de | 01.12.2022 18:30 | Știri, Eveniment, Importante, Județean, Pitești

INFORMAȚII NOI

Judecătorul Gabriel Apostol a murit în timp ce era transportat cu o ambulanță la un spital din Capitală.

Starea lui s-a agravat, iar medicii de la Spitalul Județean de Urgență Pitești au decis să îl transfere la Spitalul Floreasca, din București.

Însă, din păcate, magistratul nu a mai ajuns la unitatea medicală, inima sa oprindu-se în drumul spre spital.

JUDECATOR APOSTOL - News! Judecătorul Gabriel Apostol a murit în drum spre Spitalul Floreasca

Amintim că acesta și-a injectat benzină în vene. Deocamdată, nu se știe de ce a apelat la un asemenea gest.

Nu este singurul magistrat din Pitești care a decis să își ia viața.

În urmă cu 4 ani, judecătoarea Gabriela Iordache s-a sinucis, după ce a înghițit clor și detartrant. Nu se știe nici până acum ce a făcut-o pe judecătoare să se omoare. Apropiații povesteau, la vremea respectivă, că femeia avea o relație foarte bună cu soțul și copiii. Ea a lăsat și un bilet de adio, însă nu a precizat motivul pentru gestul său.

Știre inițială, 01.12. 2022, ora 12:00

Judecătorul Gabriel Apostol – în stare gravă după ce şi-a injectat benzină în vene

Judecătorul Gabriel Apostol din Pitești, care este cunoscut pentru mai multe scandaluri în care a fost implicat de-a lungul timpului, a ajuns de urgență, în urmă cu doar câteva momente, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, după ce și-a injectat benzină în venă.

Nu este prima dată când magistratul Gabriel Apostol şochează opinia publică. Acest caz vine după ce a agresat polițiști pe autostradă, și-a bătut nevasta și a participat la Master Chef.

Seful Sectiei Penale de la Judecatoria Pitesti, Gabriel Apostol, a devenit cunoscut dupa ce a fost implicat intr-un scandal dintr-o benzinarie de pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. Acesta a acuzat doi politisti ca l-au agresat si chiar a filmat totul cu telefonul mobil. Totul a pornit dupa ce judecatorul i-ar fi adresat fiicei sale o replica dintr-un cunoscut film romanesc, “Militia!”. “, a scris cancan.ro despre fostul concurent Master Chef. 

Vezi VIDEO despre cazul în care a agresat agenții de poliție AICI.

Știre în curs de actualizare.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Arbitrul Cristian Jura, depre cazul de dopaj al Simonei Halep: „Zilele ei au trecut”

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: