ARGEȘ: Și-a înjunghiat soțul pentru că o certa în timp ce toca varză

de | 03.11.2022 09:36 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural, Topoloveni

Ies la iveală noi informații cu privire la femeia, în vârstă de 44 de ani, care și-a înjunghiat soțul, în Leordeni, în noaptea de duminică spre luni.

Se pare că între cei doi soți, care sunt împreună de 27 de ani, a izbucnit o ceartă în timp ce femeia toca varză, iar conflictul ar fi avut loc chiar din cauza … verzei, potrivit Bzi.ro.

Femeia și-a ieșit din minți, iar într-un acces de furie l-a înjunghiat pe bărbat chiar cu cuțitul cu care tăia varza. Soțul ei a oprit-o să sune la ambulanță, însă, văzând că starea lui se înrăutățește, femeia nu l-a ascultat. Ulterior, a anunțat grozăvia la 112 și a spus că bărbatul are nevoie de îngrjiri medicale.

Aceasta a povestit pentru Știrile Pro Tv că îi pare rău că s-a ajuns aici și își dorește ca soțul să se însănătoșească rapid.

El m-a împins pe mine și eu într-o reacție urâtă, foarte urâtă, într-adevăr, am pus mâna pe cuțit, că era singurul obiect, și l-am înjunghiat. El nu este om rău, dar e cicălitor! Țac, țac și eu eram la bucătărie, tocmai făcusem niște varză și în momentul în care m-a trântit, eu m-am ridicat și am pus mâna pe cuțit”, a declarat femeia pentru sursa citată.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, este internat la Spitalul Județean de Urgență Pitești, după ce s-a ales cu două plăgi prin înțepare. Când va fi externat, omul nu va putea să se întoarcă acasă, deoarece soția sa a primit măsura arestului la domiciliu, având în vedere că are în îngrijire o soră cu handicap.

Prin urmare, argeșeanul va fi nevoit să își caute o altă locuință. Totodată, cei doi nu vor avea voie să se vadă cel puțin pentru 30 de zile.

Foto Stirile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A încercat să-și omoare soțul! Argeșeancă reținută

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: