Argeș: Un șofer a intrat în plin într-o mașină de Poliție

de | 16.04.2023 17:55 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

INFORMAȚII NOI

Potrivit reprezentanților IPJ Argeș, evenimentul rutier s-a soldat cu pagube materiale.

Conform cercetărilor, la volanul autoturismului care a intrat în mașina agenților de Poliție se afla un bărbat de 35 de ani, din Pitești. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, din Pitești, care se deplasa pe DN 65 A, în localitatea Căldăraru, din direcția Ungheni către Miroși, în împrejurări care vor fi stabilite din verificări, a intrat în coliziune cu o autospecială de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești, aflată în serviciul de patrulare, condusă, regulamentar, în aceeași direcție de mers.

În urma impactului, nu au rezultat victime.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Știre inițială

Argeș: Un șofer a intrat în plin într-o mașină de Poliție

Un accident rutier a avut loc în prima zi de Paște în localitatea Căldăraru, acolo unde un șofer a intrat cu autoturismul într-o mașină de poliție.

Conform cercetărilor, oamenii legii opriseră un alt șofer pentru un control de rutină. În timp ce polițiștii îi cereau actele, din spate a venit un alt autoturism care a intrat în plin în mașina agenților.

Din fericire, nu au fost persoane rănite.

Rămâne să se stabilească în mod exact în ce circumstanțe s-a produs evenimentul rutier.

Foto Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alertă meteo în prima zi de Paște! Vin ploile și furtunile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole