Suspiciune de crimă în Argeș! Mai mulți tineri ar fi omorât un bărbat de 30 de ani

de | 17.05.2022 19:25 | După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Știri

Suspiciune de crimă în județul Argeș, după ce un bărbat de 30 de ani, din localitatea Corbi a fost găsit mort în albia râului Doamnei, pe raza localității Pietroșani.

Tânărul dispăruse de acasă de mai multe zile, iar astăzi, familia a alertat autoritățile cu privire la dispariția lui. În urma căutărilor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș l-au găsit mort.

Conform cercetărilor, se pare că bărbatul ar fi avut un conflict cu mai mulți tineri, în noaptea de 14 spre 15 mai. Prin urmare, tinerii respectivi au fost conduși la sediul poliției, fiind suspecți de crimă.

Având în vedere că din verificările referitoare că dispariție a rezultat că, în noaptea de 14 spre 15 mai a.c., cel în cauză ar fi avut o stare conflictuală cu mai mulți tineri, au fost identificate persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliției.

În prezent se desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind efectuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto Playtech

Accident de muncă la o firmă din Clucereasa! Bărbat transportat la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: