ARGEȘ. Un tânăr de 18 ani și un bărbat de 37, prinși la volan fără permis!

de | 19.11.2023 17:20 | Județean, Eveniment

Polițiștii argeșeni au continuat în ultimele 24 de ore, acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ai altori instituții, cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni, precum și al menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

În urma abaterilor au fost aplicate peste 600 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 130.000 de lei, dintre care 542 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Au fost identificați, în cadrul acțiunilor, mai mulți șoferi care s-au urcat la volan, deși nu aveau permis sau aveau dreptul de a conduce suspendat. Printre aceștia și un tânăr de 18 ani din Buzoiești.

În noaptea de 18 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat un tânăr de 18 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism pe aza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conform art. 335 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Argeș. 

Tot sâmbătă, 18 noiembrie, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat un bărbat, de 37 de ani, din județul Dâmbovița, care conducea un autoturism pe DN 7 – Leordeni, fără a poseda permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conform art. 335 din Codul Penal”, se mai precizează în comunicat.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bărbat de 23 de ani din Negrași – arestat pentru 30 de zile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș