Bărbat de 23 de ani din Negrași – arestat pentru 30 de zile!

de | 19.11.2023 15:10 | Județean, Eveniment

Polițiștii argeșeni au reținut un bărbat de 26 de ani din localitatea Negrași care a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie, și au reținut un bărbat de 26 de ani, din Negrași”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeș. 

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în ziua de 16 noiembrie, argeșeanul, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței fostei concubine, deși pe numele său, era emis, de către instanță, un ordin de protecție.

Acesta a fost reținut inițial de oamenii legii pentru 24 de ore iar instanța a decis ulterior arestarea lui pentru 30 de zile.

După administrarea probatoriului, la data de 17 noiembrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, se mai precizează în comunicat. 

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI. A murit polițistul care se afla în comă după ce a fost lovit de un tânăr în centrul orașului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole