Ucigaşii milionarului Adrian Kreiner daţi în urmărire generală! Doi au fost prinși!

de | 19.11.2023 14:15 | Național, Eveniment

INFORMAȚII NOI

Doi dintre bărbații dați în urmărire generală pentru uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner, au fost prinși.

Este vorba despre Marian Cristian Minaie care a fost prins în Irlanda de Nord și Laurențiu Ghiță care a fost prins de polițiști în Scoția.

Bărbații sunt din comuna Zăval, judetul Dolj și sunt născuți în 1988.

În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord. Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română”, a precizat Poliția Română.

ucigasii lui Adrian Kreiner

Foto: stirileprotv.ro

De precizat că acțiunea s-a desfășurat cu ajutorul autorităților din Ungaria, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Franța  precum și din Republica Irlanda.

La acest moment poliţiştii continuă cercetările pentru prinderea celui de-al treilea suspect, Cosmin Costinel Zuleam.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Criminalii milionarului Adrian Kreiner au fost dați în urmărire generală de Poliția Română.

Este vorba despre trei persoane: Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă.

Astăzi, 19 noiembrie, Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor trei bărbați, care sunt acuzați că l-ar fi bătut şi ucis pe omul de afaceri.

În baza art. 226 şi art. 223 alin.1 lit.a şi alin.2 CPP, raportat la art.202 alin.1 şi 3 CPP, admite propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Z.C.C., G.L. şi M.M.C., formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Z.C.C., G.L. şi M.M.C. pe o durată de 30 de zile, fiecare, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Respinge cererea inculpatului M.M.C., formulată prin avocatul numit din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19 noiembrie 2023”, se precizează în decizia instanţei, citată de Agerpres.

cats - Ucigaşii milionarului Adrian Kreiner daţi în urmărire generală! Doi au fost prinși!

sursă foto romaniatv.ro

Reamintim faptul că în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, a fost atacat în propria casă de mai mulți bărbați. Acesta a fost legat și bătut grav iar fiica lui a fost amenințată cu pistolul. Atacatorii au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro, conform Mediafax.

Adrian Kreiner a fost transportat în comă la spital dar din păcate nu a supraviețuit.

 

Foto: Digi24

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI. A murit polițistul care se afla în comă după ce a fost lovit de un tânăr în centrul orașului

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: