Bronz pentru Darius Georgescu la Campionatul european de judo

de | 19.11.2023 17:35 | Pitești, Lifestyle

Veștile bune vin din Germania. Judokanii piteșteni reprezintă România cu succes în competițiile europene și mondiale! În acest week-end în Germania, la Potsdam a avut loc Campionatul european de judo pentru tineret Under 23, iar sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Pitești au avut rezultate notabile.

Astfel, potrivit celor de la CSM Pitești, Darius Georgescu a obținut medalia de bronz la categoria +100 kg, iar Florentina Ivănescu s-a clasat pe poziția 5 la categoria 63 kg. Darius Georgescu este component al Lotului Național de cadeți și juniori care își desfășoară activitatea la Pitești sub îndrumarea profesorilor Valentin Ioniță, Dragoș Bolboșe și Narcis Rabolu. Mai trebuie adăugat faptul că Pălărie Corneliu este metodist și Toma Ștefan, kinetoterapeut.

Sursă foto: Facebook Direcția Județeană pentru Sport Argeș.

”Este un rezultat de excepție pentru acest copil care anul trecut a ratat trei medalii de bronz la Campionatul European, Campionatul Mondial și FOTE  2022”, a spus antrenorul Valentin Ioniță, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook Direcția Județeană pentru Sport Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Olimpiada Națională a Sportului Școlar, la start!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CSM Pitești

Ultimele articole