Pugilistul Șerban Cristian câștigă Cupa Campionului

de | 19.11.2023 18:19 | Pitești, Lifestyle

Sportivii Clubului Sportiv Municipal (CSM) Pitești au obținut rezultate notabile și la Turneul Daniel boxing Câmpia Turzii, competiție la care au participat sportivi de la 22 de cluburi din țară. Sportivul Șerban Cristian, pregătit de maestrul Ioniță Mărășescu, câștigă Cupa Campionului la categoria 50 kg.

Astfel, potrivit celor de la CSM Pitești, Șerban Cristian (CSM Pitești) câștigă Cupa Campionului la categoria 50 kg, iar Dumitru Adrian (CSM Pitești) locul II la categoria 67 kg. Vă reamintim că în luna septembrie, la Centura Transilvaniei la Box, sportivii de la CSM Pitești pregătiți de maestrul Ioniță Mărășescu și-au adjudecat trei medalii, două de aur și una de argint. Atunci locul I, la categoria 50 kg, era obținut de Șerban Cristian. Acest tânăr sportiv a reușit astfel să-și adjudece o serie de medalii la competițiile sportive la care a participat.

Sursă foto: Facebook CSM Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bronz pentru Darius Georgescu la Campionatul european de judo

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CSM Pitești

Ultimele articole