Verificări ale polițiștilor argeșeni la un eveniment public de pe DN 65B. S-au dat amenzi!

de | 19.11.2023 18:23 | Județean, Eveniment

Polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Investigarea Criminalitățiii Economice, Biroului Rutier Pitești, Serviciului Ordine Publică, precum și luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, au acționat, împreună cu reprezentanții I.S.U. Argeș, în noaptea de 18 spre 19 noiembrie, în intervalul orar 23:30-03:30, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale ce aduc atingere vieții, sănătății și integrității corporale, a patrimoniului public și privat, precum și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, la un eveniment public, organizat într-un local de pe DN 65B.

Au fost legitimate 51 de persoane, asupra cărora au fost efectuate controale corporale sumare, în vederea identificării de obiecte sau substanțe interzise la deținere și au fost verificate în trafic 39 de autoturisme, ai căror conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest.

Societatea comercială organizatoare a fost verificată cu privire la asigurarea normelor specifice de organizare a pazei, fiind stabilit termen de prezentare a întregii documentații, în vederea luării măsurilor legale.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, după cum urmează:

  • trei sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/1991, pentru consum de băuturi alcoolice, de către minori, și o sancțiune contravențională, conform Legii 61/1991, pentru comercializarea băuturilor alcoolice către minori;
  • a fost aplicată o sancțiune contravenționale, conform Legii 61/1991 pentru adresarea de injurii;
  • a fost aplicată o sancțiune contravenționale, conform Legii 61/1991, pentru nesupravegherea minorilor;

Reprezentanții IPJ Argeș mai informează că au fost verificate cele două societăți comerciale organizatoare, cu privire la fiscalizarea serviciilor oferite, ocazie cu care nu au fost constatate nereguli.

Cu această ocazie polițiștii au desfășurat totodată și activități de informare cu caracter preventiv, cu scopul prevenirii victimizării minorilor.

 

Foto: ziare.com

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI. A murit polițistul care se afla în comă după ce a fost lovit de un tânăr în centrul orașului

 

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole