Argeș: Un tânăr de 21 de ani a fost prins la volan, deși nu avea permis!

de | 06.11.2023 17:29 | Știri, Eveniment

Un tânăr de 21 de ani, din Mușătești, a fost prins de polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Domnești, duminică, 5 noiembrie, în timp ce se afla la volanul unei mașini, tot în Mușătești.

După verificările polițiștilor, s-a constat că acesta nu figura ca șofer în bazele de date ale Poliției Române.

Mai mult de atât, alături de el se afla un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani. Cel din urmă era chiar deținătorul mașinii, pe care i-a încredințat-o celui care se afla la volan.

Tânărul de 23 de ani i-ar fi încredințat autoturismul tânărului de 21 de ani spre a fi condus pe drumurile publice, cunoscând că nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 alin. 1 și 3 din Codul Penal, iar verificările continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

 

Sursa Foto Antena 3 CNN

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Cinci persoane, reţinute pentru trafic de droguri. Percheziții de amploare în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole