(VIDEO) Cinci persoane, reţinute pentru trafic de droguri. Percheziții de amploare în Argeș

de | 06.11.2023 15:11 | Județean, Eveniment, Importante

Percheziții de amploare în Argeș, la finalul săptămânii trecute.

Vineri, 3 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat 7 percheziții domiciliare pe raza județului nostru.

Acestea au avut loc în municipiul Câmpulung și orașul Mioveni, la locuinţele a cinci persoane bănuite de efectuarea fără drept de operațiuni comerciale cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată.

Potrivit cercetărilor, în perioada 2022 – octombrie 2023, inculpații au comercializat, în mod repetat substanțe cu efect psihoactiv și droguri de risc și mare risc (ADB Butinaca, canabis și 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal), cu sume cuprinse în 25 și 500 lei, către consumatori din județul Argeș, preponderent tineri (inclusiv elevi de liceu).

În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat aproximativ 100 de grame de substanță cristalină susceptibilă a fi droguri de mare risc, cântare electronice și 5 telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

Totodată, în urma perchezițiilor, cele cinci persoane bănuite au fost reținute pentru 24 de ore.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

sursă foto/video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Persoanele vârstnice, principalele victime ale incendiilor

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Mioveni

Ultimele articole