MINI PITI ȘI IOANA S.R.L. – Anunț public privind decizia etapei de încadrare

de | 06.11.2023 14:30 | Anunțuri, Lifestyle

MINI PITI SI IOANA S.R.L., titular  al proiectului: „Înființare plantație alun”, anunțã publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Argeș de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvatã, pentru proiectul: „Înființare plantație alun”, propus a fi amplasat în comuna Bogați, Sat Suseni, Nr. Cadastral. 80750, titular MINI PITI SI IOANA S.R.L., Județ Argeș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Argeș cu sediul în Pitești, str. Egalității, nr. 50, județul Argeș, în zilele de luni-vineri între orele 10-13, precum și la urmatoarea adresă de internet http://apmag.anpm.ro

Publicul interest poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Argeș.

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: