Argeș. Tânăr de 33 de ani prins gonind cu 119 km/oră în localitate

de | 14.03.2024 15:45 | Județean, Eveniment

În cursul zilei de ieri, 13 martie, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În urma acțiunilor, oamenii legii au aplicat 191 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.900 de lei. De asemenea, în cadrul celor 36 de filtre rutiere instituite, ei au reținut 15 permise de conducere și au retras 15 certificate de înmatriculare.

Printre cei sancționați de oamenii legii se află și un bărbat de 33 de ani, din Bogați, care a fost prins conducând cu viteză excesivă.

Tânărul a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 119 de km/h, cu 69 peste limita legală, în timp ce se deplasa pe DJ 702 de pe raza localității Leordeni, pe un sector de drum din localitate.

În urma ispravei sale, bărbatul din Bogați s-a ales cu amendă în valoare de 1.485 de lei și a rămas fără permis pentru 3 luni.

Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.”, transmite IPJ Argeș

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pericol pe DN 73! Șofer de 78 de ani prins băut la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați