Argeș: La un pas de tragedie! Copil alergat de câini maidanezi

de | 19.03.2023 11:01 | Știri, Curtea de Argeș, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Argeș: La un pas de tragedie! Copil alergat de câini maidanezi

Tragedie evitată la timp, într-un cartier din Curtea de Argeș, acolo unde un copil a fost pe punctul de a fi atacat de mai mulți câini maidanezi.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zona respectivă. Copilul se plimba cu trotineta în spatele unui bloc, atunci când vede un câine. Micuțul lasă trotineta deoparte și se duce spre patruped cu intenția de a-l mângâia, cel mai probabi. În câteva secunde apar alți câini care încep să îl alerge, iar copilul o ia la fugă.

Din fericire, în zonă se aflau mai mulți oameni, care au reușit să alunge câinii agresivi, iar în acest fel, copilul a scăpat de ei, potrivit Observatornews.ro.

Locuitorii din cartierul respectiv spun că în ultimul timp, maidanezii s-au înmulțit în municipiul Curtea de Argeș.

Imaginile de pe camerele de supraveghere pot fi văzute aici.

Amintim că în luna ianuarie, o femeie de 44 de ani a murit după ce a fost atacată de câini, în timp ce alerga în zona Lacul Morii, din Capitală.

Ana Oros Daraban făcea parte dintr-un club sportiv din Capitală și era voluntar la mai multe asociații și ONG-uri pentru protecția mediului înconjurător. Femeia a mai fost atacată de câini, în aceeași zonă, în luna aprilie 2022. Atunci, ea a scăpat cu viață, după ce a fost salvată de un biciclist care a alungat câinii și a sunat la Poliție. Aceasta a ajuns la spital, fiind grav rănită, după ce a fost atacată de 20 de câini.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Amenzi de 5.000 de lei pentru persoanele care își plimbă câinii fără lesă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: