Pitești: Tânăr vitezoman, prins de RADAR cirulând cu 80 km/h mai mult decât limita legală

de | 10.01.2023 10:30 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Pitești: Tânăr vitezoman, prins de RADAR cirulând cu 80 km/h mai mult decât limita legală

Inconștiență crasă a unui șofer în vârstă de 20 de ani, din comuna Bradu! Tânărul, care se credea probabil pe autostradă, a fost prins de polițiștii rutieri în timp ce conducea o mașină pe bld. Frații Golești, din Pitești, cu viteza de 130 km/h, cu 80 km/h mai mult decât limita legală.

Evenimentul a avut loc duminică, 8 ianuarie, iar șoferul vitezoman a primit o amendă de 1.305 lei. De asemenea, permisul de conducere i-a fost rețiut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Un șofer beat a intrat cu mașina în barierele de la calea ferată

Un alt incident a avut loc în acest weekend, protagonist fiind un șofer, în vârstă de 38 de ani, din Câmpulung. Acesta se afla afla sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident rutier în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Bărbatul a ajuns cu mașina pe care o conducea în barierele de la trecerea la nivel cu calea ferată amplasate în comuna Stâlpeni.

După producerea incidentului rutier, omul și-a continuat liniștit drumul, însă polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni l-au depistat pe DN 73, în comuna Țițești. Văzând că autoturismul prezenta avarii la nivelul parbrizului și a pavilionului, agenții rutieri l-au oprit pe bărbat pentru verificări și au constatat producerea accidentului.

Șoferul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma ispravei, s-a ales cu dosar penal, iar dreptul de conducere i-a fost suspendat.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Incredibil! 7 șoferi au fost prinși conducând prin Pitești cu mai mult de 50 km/h viteza legală!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole