Argeș: Un tânăr de 31 de ani-plasat sub control judiciar în urma descinderilor pentru evaziune fiscală!

de | 08.03.2024 10:05 | Județean, Eveniment

Informații noi 08.03

În cursul zilei de 07 martie, bărbatul, de 31 de ani, cu permis de ședere în județul Ilfov, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acesta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a fost reținut inițial pentru 24 de ore. De menționat faptul că, printre altele, bărbatul nu are voie să părăsească teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar.

În cursul zilei de 07.03 a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
La aceeaşi dată, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de persoana în cauză
precum şi luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de aceasta, cu obligarea inculpatului, printre altele, să nu depăşească limita teritorială a ţării decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar.”, transmit reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş,

Știrea inițială

Un bărbat a fost reținut în urma descinderilor pentru evaziune fiscală!

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au efectuat 23 de percheziții domiciliare, în cursul zilei de ieri, 06 martie, pe raza a patru județe și municipiului București, în vederea administrării probatoriului într-un dosar penal referitor la săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

După administrarea probatoriului, una dintre persoanele vizate a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

De asemenea, în urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate înscrisuri și documente contabile cu valoare probatorie.

Persoana reținută pentru 24 de ore este un bărbat, de 31 de ani, cu permis de ședere în județul Ilfov.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți mai multe despre acest subiect, aici!

(VIDEO) Percheziții în Argeș și în țară! Chinezi cercetaţi pentru evaziune fiscală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole