Argeș – Veste bună anunțată de prefectul Radu Perianu pentru cei care vor permis de conducere

de | 08.05.2023 14:25 | Știri, Administrație, Câmpulung Muscel, Curtea de Argeș, Județean, Pitești

Radu Perianu, prefectul județului Argeș vine cu vești bune! Acesta a anunțat astăzi, 8 mai, reducerea timpului de așteptare între proba teoretică și cea practică pentru obținerea permisului de conducere.

La Pitești, candidații care trec de proba teoretica sunt programați în mai puțin de o lună la examinarea practică. Cei care susțin testarea în teren la Curtea de Argeș sunt programați în termen de o lună și o săptămână, iar la Câmpulung s-a ajuns cu programările la două luni. Aici vom mai lucra!

 

Vă reamintesc faptul că în Argeș aceste perioade de timp erau duble înainte să venim în sprijin cu polițiști din alte județe și să fie organizate sesiuni suplimentare de testare” a declarant prefectul județului Argeș Radu Perianu.

permis conducere Argeș

Prefectul a precizat că o atenție deosebită este acordată în acest moment Municipiului Câmpulung unde a fost organizată sâmbătă, 6 mai, o sesiune suplimentară de testare și unde, de asemenea vor mai fi sesiuni de weekend.

Testarea suplimentară făcută sămbătă la Câmpulung de către examinatorii de la Permise a avut o promovabilitate de 72%.”

Prefectul Radu Perianu intenționează alinierea Câmpulungului la timpii de testare din Pitești.

 

Foto: Prefectura Argeș

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu