Bărbat de 72 de ani din Bradu – dat dispărut de familie! L-ați văzut?

de | 08.05.2023 14:41 | Știri, Eveniment, Județean

  • Bărbat dispărut!

bărbat dispărut

Politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au fost sesizați astăzi, 8 mai, de către o femeie cu privire la faptul că tatăl său, BADEA GHEORGHE, de 72 de ani, din Bradu, a plecat, din data de 3 mai, de pe izlazul satului, unde avea grijă de animale și nu s-a mai întors până în prezent.

Semnalmente: 1,75-1,80 m înălțime, păr scurt, grizonat.

Vestimentație: o șapcă albastră, geacă groasă de culoare maro, pantaloni de trening de culoare închisă, galoși din cauciuc de culoare albastru, geantă de tip raniță militară.

Polițiștii argeșeni precizează că bărbatul prezintă o diformitate la mâna stângă, mers aplecat și nu are telefon asupra sa.

Persoanele care pot da relații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248607009.

Foto: IPJ Argeș 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: