anchetaonline.ro

17 persoane amendate de polițiștii piteșteni pentru prostituție

de | 08.05.2023 13:28 | Știri, Eveniment, Județean

  • 17 persoane care practicau prostituția în municipiul Pitești au fost amendate de polițiști.

prostituate - 17 persoane amendate de polițiștii piteșteni pentru prostituție

Foto descriptiv Stirile Protv

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, împreună cu polițiști din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești, cu sprijinul Serviciului Criminalistic și al Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Pitești au acționat în ziua de 7 mai pentru prevenirea infracțiunilor cu violență, pentru combaterea infracțiunilor de proxenetism și a fenomenului de prostituție.

În urma verificărilor au fost depistate 17 persoane care practicau prostituția în imobile închiriate sau în unități de cazare din municipiul Pitești.

 

Toate persoanele au fost legitimate și verificate în bazele de date, acestea fiind sancționate contravențional, conform Legii 61/1991R”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Impact între un autoturism și o motocicletă în Pitești! Un tânăr de 16 ani rănit

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș