Argeșean de 20 ani, arestat după ce a încercat să-și șantajeze fosta iubită cu imagini compromiţătoare

de | 02.11.2023 19:43 | Județean, Eveniment

Un tânăr de 20 de ani, din Slobozia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a ameninţat fosta iubită că publică imagini indecente cu ea, dacă nu se împacă cu el.

El este acuzat de comiterea infracţiunilor de şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri.

Potrivit stirileprotv.ro, timp de mai multe luni, argeșeanul a încercat să-și convingă fosta iubită, o tânără în vârstă de 20 de ani, din comuna Cobia, județul Dâmbovița, să se împace cu el, ameninţând-o că publică pe reţelele de socializare imagini în care ea apare în ipostaze compromiţătoare.

După ce planurile de recucerire nu i-au ieșit, individul a recurs la răzbunare. Astfel, tânărul a publicat pe rețelele sociale un videoclip în care el și fosta lui iubită întrețineau relații intime.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 19 spre 20 iunie, dar şi în după-amiaza zilei de 26 octombrie, prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie, ar fi ameninţat o tânără de 20 de ani, din comuna Cobia, că va publica imagini video cu caracter compromiţător pe reţelele de socializare şi alte site-uri dacă nu îşi vor relua relaţia. În plus, la data de 26 octombrie, acesta ar fi postat pe o aplicaţie de mesagerie un clip video în timp ce ar fi fost întreţinut un act sexual cu victima”, au precizat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au efectuat şi două percheziţii în acest caz. Inițial, bărbatul a fost reținut, iar, miercuri, un judecător a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

La data de 1 noiembrie, în urma probatoriului administrat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti – Formaţiunea de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Slobozia, judeţul Argeş, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii, sprijiniţi de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară la imobilele utilizate de către tânărul de 20 de ani”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

foto descriptiv accentîngorj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânără din Mihăești, care conducea o mașină fără RCA, lăsată fără permis după ce a trecut pe roșu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Slobozia