Un piteștean de 19 ani, cu permisul suspendat, s-a răsturnat cu mașina în timp ce era urmărit de polițiști

de | 02.11.2023 20:29 | Județean, Eveniment, Importante

Informații noi

Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital, în urma accidentului ce a avut loc. în această seară, pe strada Sticlelor din orașul Ștefănești, în care o mașină s-a răsturnat.

Șoferul autoturismului, un tânăr de 19 ani, din Pitești, s-a urcat la volan deși avea dreptul de a conduce suspendat. La un moment dat, pe raza localității Ștefănești, polițiștii i-au făcut semn tânărului să tragă pe dreapta. Nu s-a conformat, iar polițiștii au pornit în urmărirea lui. După o urmărire pe străzi, tânărul s-a răsturnat cu mașina.

La data de 02 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza localității Ștefănești, au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism, însă acesta și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Pentru a-și asigura scăparea, pe strada Sticlelor, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, într-o curbă la dreapta, a lovit parapetul metalic de protecție al drumului și s-a răsturnat pe un teren, în afara părții carosabile.”, transmite IPJ Argeș

În urma evenimentului, un tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit și transportat la spital, iar piteșteanul de 19 ani a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul poliției.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat, acesta fiind motivul pentru care a încercat să fugă de poliție.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce suspendat.”, adaugă IPJ Argeș

Potrivit IPJ Argeș, tânărul a fost testat cu aparatele etilotest și Drugtest, rezultatele fiind negative.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs și luarea măsurilor legale care se impun.

Știrea inițială

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe raza localității Ștefănești.

Din primele informații, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe strada Sticlelor.

e45c7b73 652a 4efe a6e8 16a7e559ef04 - Un piteștean de 19 ani, cu permisul suspendat, s-a răsturnat cu mașina în timp ce era urmărit de polițiști

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Pitești pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat la nevoie.

Posibil o persoană care necesită îngrijiri medicale.”, transmite ISU Argeș

Din păcate, în urma impactului, un tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism, s-a lovit în zona capului. Tânărul a fost preluat și transportat la spital de către echipajul SMURD.

sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean de 20 ani, arestat după ce a încercat să-și șantajeze fosta iubită cu imagini compromiţătoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești

Ultimele articole