Argeșean de 24 de ani trimis în judecată după ce a condus cu un permis fals!

de | 17.03.2023 21:20 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au finalizat, în ultimele 24 de ore, cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, ce vizează săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și uz de fals..

Astfel, din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că un tânăr ân vârstă de 24 de ani, din Bughea de Jos, a fost depistat, în cursul zilei de 19 august 2021, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, iar pentru control, a prezentat un permis de conducere susceptibil a fi fals.

Dosarul cauzei a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier cu 2 mașini în Argeș! O victimă implicată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: