anchetaonline.ro

Argeșean care gonea cu 120km/h – prins după ce a fugit de poliție!

de | 09.11.2022 17:09 | Știri, Eveniment, Județean

Un argeșean de 46 de ani din Micești, a fost depistat de către polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni în cursul serii de luni, 7 noiembrie, conducând un autoturism pe DN 7, pe raza localității Călinești, cu viteza de 120 km/h înregistrată de aparatul RADAR.

Mai mult de atât, bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor fiind găsit după o perioadă de timp, în afara mașinii. Acesta nu a prezentat, pentru control, toate documentele necesare.

Argeșeanul a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.755 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile (90 de zile pentru depășirea regimului legal de viteză și 30 de zile pentru neoprirea la semnalul polițiștilor).

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Medic de la Spitalul Județean – reținut pentru luare de mită!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: