Argeșean de 26 de ani reținut, după ce a condus beat și fără permis!

de | 03.11.2022 16:34 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Călinești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept și conducere sub influența alcoolului, și au reținut, în cursul zilei de astăzi, joi, 3 noiembrie, un tânăr de 26 de ani, din Mărăcineni.

Bărbatul a fost depistat de polițiști în ziua de 22 octombrie în jurul orei 09:00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 702, pe raza localității Priboieni, aflându-se sub influența alcoolului și având dreptul la a conduce suspendat.

Astfel, în cursul zilei de astăzi, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean de 53 de ani reținut, după și-a dat foc la lucrurile din casă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: