anchetaonline.ro

Argeșean de 53 de ani reținut, după și-a dat foc la lucrurile din casă!

de | 03.11.2022 16:21 | Eveniment, Județean, Știri

În cursul zilei de azi, joi, 3 noiembrie, organele oficiale de poliție de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, care viza săvârșirea infracțiunii de distrugere, conform art. 253 alin.4 din Codul Penal.

În cauză, polițiștii au reținut un bărbat de 53 de ani, din Curtea de Argeș, care, în data de 16 octombrie , ar fi distrus prin incendiere mai multe bunuri din interiorul casei în care locuiește.

Astfel, după administrarea probatoriului,  bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

CUTREMUR PUTERNIC! A fost resimțit și în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: