Razie de amploare în Argeș! Șoferi prinși cu nereguli în trafic

de | 03.11.2022 16:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Joi, 3 noiembrie, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu o echipă canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, polițiști din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, dar și reprezentanți ai I.S.C.T.R. Argeș, s-au aflat pe DN7, în localitatea Bascov.

Oamenii legii au desfășurat acțiuni pentru a preveni și combate abaterile de la normele de circulație pe drumurile publice, precum și al transportului ilicit de marfă sau persoane.

În urma verificărilor, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 27.000 de lei, în numai două ore.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au dat 135 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 25.000 de lei și au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 5 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ultimă oră! Ce s-a întâmplat cu tânărul de 19 ani, din Argeș, dat dispărut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole